Spaarprogrammawijzer logo

Alles over spaarprogramma's

Home » Nieuws

Spaarprogramma nieuws

Consumentenbond waarschuwt voor MySaveAccount.com

Uitgegeven op: 10-3-2015

Het bedrijf biedt telefonisch een soort spaarprogramma voor kortingen op websites aan,met een gratis proefperiode van twee weken. Consumenten die in die proefperiode niet opzeggen, ontvangen een factuur van 95 euro. Deze consumenten hebben geen getekende overeenkomst met MySaveAccount.com en hoeven de factuur niet te betalen. Zonder dat is er wettelijk gezien geen sprake van een geldige overeenkomst, zegt de Consumentenbond.  MySaveAccount.com benadert consumenten telefonisch met het aanbod dat zij via hen korting kunnen opsparen bij aankopen op diverse websites. In het telefoongesprek meldt MySaveAccount.com dat het spaarprogramma 2 weken 'vrijblijvend' uit te proberen is. Wie toestemt, krijgt vervolgens een e-mail waarin staat dat als er niet binnen 2 weken wordt opgezegd, er 95 euro in rekening wordt gebracht. Consumenten melden dat het telefoongesprek onduidelijk is en dat er ook beloftes worden gedaan over kansen op prijzen zoals een vakantie. Ook stellen gedupeerden dat ze de mail die MySaveAccount.com zegt te sturen na het telefoongesprek, nooit hebben ontvangen.

Lees meer

La Place lanceert loyaliteitsprogramma

Uitgegeven op: 16-10-2014

La Place heeft het programma La Place Extra's gelanceerd. Elke keer wanneer er een aankoop wordt gedaan krijgen klanten iets extra's. Dit kan een kopje koffie, korting op een maaltijd of een andere verrassing zijn. Het mooie is dat er geen punten gespaard worden. De app geeft steeds persoonlijke berichten met coupon aanbiedingen, maar ook met recepten en 100% natuurlijke La Place gerechten. La Place hoopt hiermee dat klanten meer gebruik gaan maken van het 100% natuurlijke assortiment.

Lees meer

Airmiles weer te gebruiken voor vliegreizen

Uitgegeven op: 12-9-2014

Airmiles spaarders kunnen weer korting krijgen op vliegreizen.Voorheen werden Air Miles alleen geaccepteerd door KLM en Transavia. In 2013 stopte de luchtvaart met het accepteren van Air Miles.Nu kan er dus weer korting worden verkregen en wel bij Vliegtickets.nl. Dit kan op alle reguliere vluchten ter wereld.Air Miles is met zes miljoen deelnemers nog altijd het grootste spaarprogramma van Nederland. Sparen kan onder meer bij Albert Heijn, Shell, V&D, Etos, Praxis en Gall & Gall.

Lees meer

Jiggy lanceert online panel

Uitgegeven op: 14-8-2014

Spaarprogramma Jiggy lanceert een online panel. Leden van het spaarprogramma kunnen vanaf nu punten sparen door vragenlijsten in te vullen. Het online panel is een makkelijke manier om snel extra punten (Jiggies) te sparen. Jiggy beweert dat de antwoorden niet voor commerciële doeleinden gebruikt gaan worden en de leden dus verder niet lastig zullen worden gevallen.

Lees meer

MoneyMiljonair verandert naam naar Qassa

Uitgegeven op: 31-7-2014

Vanaf 1 september zal MoneyMiljonair haar naam veranderen naar Qassa. De spaarpunten, nu nog 'Parels' genaamd, zullen veranderen naar 'Qoins'. De naamsverandering heeft te maken met de uitbreiding van MoneyMiljonair naar het buitenland. Op dit moment hanteren ze voor elk deelnemend land een andere naam. MoneyMiljonair wil dat gelijk gaan trekken voor elk land. Vanaf 1 augustus 2014 wordt de nieuwe naam al op verschillende onderdelen gehanteerd om zo de leden te laten wennen.

Lees meer

Lezers KRO-gidsen worden beloond!

Uitgegeven op: 30-6-2014

Lezers van Mikro Gids en KRO Magazine kunnen vanaf nu meedoen aan het spaarprogramma VoordeelSparen.nl. Er kan wekelijks worden gespaard voor cadeau's en uitjes. De gespaarde punten kunnen worden uitgegeven op de site van VoordeelSparen.nl. Abonnee's van deze tijdschriften zijn vaak al langer lid en voor hun loyaliteit worden ze nu beloond.In oktober 2013 heeft Sanoma het spaarprogramma Voordeelsparen.nl geintroduceerd. Al 130.000 lezers van onder meer Libelle, Margriet en AutoWeek zijn lid van dit spaarprogramma. Aanmelden is gratis.

Lees meer

Centenland haalt de stekker eruit

Uitgegeven op: 2-6-2014

Centenland heeft zichzelf failliet verklaard. Het spaarprogramma is nu druk bezig om leden hun gespaarde geld uit te betalen. De eigenaar had genoeg van alle ophef aan zijn adres en kwam toen tot de conclusie dat hij beter de stekker eruit kon trekken.

Lees meer

MoneyMiljonair breidt uit

Uitgegeven op: 1-5-2014

MoneyMiljonair heeft haar spaarprogramma uitgebreid naar Turkije en Italie. Hiermee komt  het totaal aantal Europese landen waar MoneyMiljonair actief is op elf.  Op haar Facebook pagina zegt MoneyMiljonair trots te zijn op haar uitbreiding.

Lees meer

Jiggy verandert interface homepagina

Uitgegeven op: 9-4-2014

Spaarprogramma Jiggy heeft haar homepagina een make-over gegeven. De pagina is nu langer (je scrollt verder naar beneden) en bevat méér informatie. Bovenin staat een opsomming met redenen om lid te worden. Dit gedeelte wordt opgevrolijkt met een afbeelding. In het midden staan verschillende aanbiedingen en kortingen weergegeven. Verder naar beneden staat informatie over spellen die je kunt spelen. Ook staan er nog reviews van leden.

Lees meer

Maak kans op 500 euro bij MoneyMiljonair

Uitgegeven op: 2-4-2014

Wanneer je lid wordt bij MoneyMiljonair maak je vanaf nu kans op 500 euro! De actie loopt tot en met 1 december 2014. Inschrijven bij het MoneyMiljonair spaarprogramma is gratis.Bij MoneyMiljonair kun je punten sparen met spelletjes, online shoppen en onderzoeken invullen.

Lees meer
Pagina: 1  2  
Mark over EuroClix:
stersterstersterster
  "Sparen gaat snel, zeker met invullen van onderzoeken."