Spaarprogrammawijzer logo

Alles over spaarprogramma's

Home » EuroClix
logo spaarprogramma

EuroClix

Ga direct door naar de EuroClix website »

EuroClix is één van de oudste, zo niet, het oudste online spaarprogramma van Nederland. Bij EuroClix staan betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. EuroClix hanteert een inwisselkoers; hoe meer punten je spaart, des te meer geld je ervoor verdient.

EuroClix op Twitter

Beoordeling

stersterstersterster
9,4 (#1 van 42) Beoordeel EuroClix
KVK-nummer: 34116601
geldVerdiensten

Hoe snel gaat het sparen en wat levert het op?

Snelheid
Worden de verdiensten snel bijgeschreven?
stersterstersterster
Betrouwbaarheid
Worden de verdiensten correct bijgeschreven?
stersterstersterster
Hoogte
Hoe zijn de vergoedingen voor de verdiensten?
stersterstersterster
pijltjesInwisselen

Hoe snel en gemakkelijk gaat het inwisselen van de punten?

Snelheid
Hoe snel worden de inwisseling verwerkt?
stersterstersterster
Betrouwbaarheid
Worden de inwisselingen correct verwerkt?
stersterstersterster
spaarvarkenSpaarmogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden om te sparen?

Algemeen
Zijn er veel manieren om te sparen?
stersterstersterster
Sparen via:

Emails lezen
Marktonderzoek
Online shoppen
Gratis acties
Acties
Vrienden aanmelden
Creditcard gebruik
Kortingscodes
Profiel invullen
Enquête
Loterijen
Proefabonnementen

Inwisselen voor:

Geld

Extra informatie:

Startbonus (€ 1,95)

Voorwaarden/beperkingen:

Minimale leeftijd (12 jaar)
Minimale uitbetaling (€ 10,-)

Beoordelingen:

(54 beoordelingen)
vrouw

20 September '23

Fatma, 48 jaar stersterstersterster

man

23 December '21

Mark, 34 jaar stersterstersterster

Sparen gaat snel, zeker met invullen van onderzoeken.

vrouw

15 Maart '20

Lies, 30 jaar stersterstersterster

vrouw

17 Maart '19

Petra Bras, 60 jaar stersterstersterster

vrouw

20 December '18

Hennie Driezen, 55 jaar stersterstersterster

Ik heb ook vaak meegedaan als je veel leden gaat werven gooien ze een ban. Want ze kunnen dat niet aan de leden uit betalen of willen niet uit betalen of kunnen niet uitbetalen. Heb wel 4x keren 150,- euro betaald gekregen en ben ik ermee opgeschoten nee het is allemaal weg gegooid tijd. Volgens dit regel is dit een spaar programma GPT staat voor spaar programma. Je moet wel wat kopen en dat vinden zij wel, maar de wraak gaat natuurlijk omdat je niks koop en een hoge bedrag maakt aan clix gooien ze een ban op jou accountant en heb ook niet en wel fictief accountant gemaakt en het komt wel en niet op het zelfde neer. De leden moeten wel klikken op e-mail en 1x keer in de week online zijn en dan ontvang je de clix en dan is het ook nog de vraag? Hoeveel keren mag uit laten betalen en heb al 4x keren 150,- euro betaald gekregen en als je steeds meer verdiend gooien ze echt een ban op jou accountant en heb ook ander ip adressen gedaan en anderen profielen kenmerken gevuld, maar het komt op het zelfde neer. Je gaat dit niet merken en hoe zijn de verdiensten? Echt weinig hoor en trouwens euroclix heeft jou IBAN nummer ook opgeslagen en deze kun je niet meer wijzigen in hun systeem en profiel verwijderen luk wel maar ze verwijderen je niet definitief. En pas op met je adres gegevens ze sturen vaak loterijen naar dit adres. Laten willen ze opeens een ID en alias van jou zien en wees gewaarschuwd.

vrouw

13 Oktober '18

Marion, 71 jaar stersterstersterster

Krijg de laatste weken geen Euroclix advertenties meer. Maar ook van Panelclix geen enquetes wat erg jammer is. Ze kunnen tochbwat meer post naar het mail adres sturen.

man

27 Oktober '17

daan, 39 jaar stersterstersterster

Maar toch euroclix is niet meer zo betrouwbaar en ik heb wel 420,- euro uitgekeerd gekregen en het gaat niet snel hoor. Je moet je kapot op mailtjes klikken je mag niet snel sparen en ook niet snel met ledenwerven ze gooien je gewoon een ban op je accountant Vele vrienden van mij hebben ze allemaal op een ban gezet, ja en bij een kleinere bedrag als 25,- euro betalen ze wel uit. Vaak ontkennen ze ook heel veel dingen en opeens willen ze een idkaart en overheid gegevens zien uit een brief, moet je niet doen hoor en dat is ook niet alles je moet je echte gegeven niet zetten en dat ook niet je kunt bank rekening wijzigen 1x keertje maar, je kunt 2 accountants de zelfde rekening nummer hebben. euroclix is bruto dus als iemand 1490 verdiend moet de persoon 460,- euro aan belasting betalen, dus het loont niet echt. Wat hier alleen niet wordt vertelt is dat je ook belasting moet betalen. Panelwizard is goed en opionbar daar krijgt je ook betaald, je hoeft niet op mailtjes te klikken voor een paar centen, maar dit is gewoon gekke werk hoor. Maar lees ook goed naar de voorwaarden van euroclix er staat we geven je gegevens niet door aan het rijk als je niet met ze solt.

vrouw

27 Oktober '17

angela, 45 jaar stersterstersterster

[Tekst verwijderd door de Moderator wegens ondeugdelijk taalgebruik]

vrouw

10 September '17

Fatma, 42 jaar stersterstersterster

Ik ben al jaren lid van Euroclix en ben heel tevreden mee. Je hebt zoveel mogelijkheden om punten te sparen en daarmee ook om echt geld te verdienen. Als mijn broer mij niet had geadviseerd kwam ik nooit hier achter over Euroclix Spaarprogramma. Bedankt broer en Euroclix. Ik ben erg blij mee met mijn Spaarprogramma.

vrouw

1 Juli '17

Helian Van Lier-Corbeij, 51 jaar stersterstersterster

Pagina: 1  2  3  4  5  6  
Mecorm over ExtremePromotie:
stersterstersterster
  "Op dit moment Extremepromotie niet bereikbaar. Lijkt verdwenen van de internetbol."